0

Press Conference for The Hunger Games: Catching Fire.Hollywood lijkt de laatste tijd one happy place te zijn. Naast verlovingen die ons om de oren worden geslingerd, zijn er ook diverse celebs die een baby verwachten. Denk bijvoorbeeld aan actrices Scarlett Johansson en Mila Kunis. Nu hebben we helaas minder goed nieuws over een celeb koppel.

Gwyneth Paltrow en Chris Martin hebben namelijk besloten om hun sprookje te beëindigen. Hun tienjarige huwelijk zal helaas geen elfde jaar krijgen, want de twee gaan definitief scheiden!

Hoewel het gezinnetje van Gwyneth en Chris net van Londen naar Los Angeles waren verhuisd, had de Coldplay-zanger daar al snel genoeg van en gingen de geruchten dat hij terug wilde naar de Britse stad. Hij zal na de scheiding dan ook wel teruggaan naar het koude Engeland, maar wat Gwyneth gaat doen is niet duidelijk.

Hoe de voogdij over hun negen jaar oude dochter Apple en zeven jaar oude zoon Moses verdeeld zal worden, is nog niet bekend. Ook het verdelen van hun vijf huizen en hun 147 miljoen roept nog vraagtekens op.

Droevig nieuws in celebrity land!

American Songbook Gala Honoring Bryan Lourd Press Conference for The Hunger Games: Catching Fire.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties