0

Vorige week vertelde ik je al wat mijn drie favoriete accounts zijn op Instagram. Dat ik voornamelijk sporters volg moge duidelijk zijn, ik ben natuurlijk zelf een méga influencer op dat gebied (grapje hoor!!).

Wie mijn favoriete sporters zijn vertel ik je graag!

1. Everybody loves Kaaaaayla!
Ik vind Kayla Itsines (@Kayla_Itsines) echt zo'n inspiratie. Haar slanke bouw in combinatie met haar supersterke lijf vind ik geweldig. Haar positiviteit, de vriendelijkheid van haar teksten en haar mooie beelden maken haar account voor mij de nummer 1 van Instagram. En ik geloof dat ik niet de enige ben!

Kayla Itsines
Kayla Itsines

2. @Annemerelcom
Annemerel is een échte sporter. Soms vraag ik me wel eens af of al die sportieve Instagrammers ook wel écht zo sportief zijn, maar Annemerel lives and breathes sport. Ze rende vorig weekend de marathon van Berlijn. Vind ik echt heel erg knap.

Annemerelcom
Annemerelcom

3. @Healthyfans
Ik ken Jenny natuurlijk niet persoonlijk maar ze lijkt me heel sympathiek. Healthyfans gaat meer over voeding, maar Jenny is wel superfit en inspireert mij zeker!

Healthyfans
Healthyfans

Wat ik leuk vind aan deze meiden is dat ze niet doorslaan in #health, gewoon fijne levensgenieters die liefde hebben voor hun lijf. En doe mij even een plezier: volg mijn sporty account op Instagram: @snelfit ;-)

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties