0

Meetings, zeker de helft van mijn werkweek bestaat uit het houden van meetings. De vraag is altijd wat trek ik aan en vooral wat doe ik met mijn haar. Geloof mij maar dat mijn outfits of hairdo’s niet spontaan ontstaan, hier gaat over het algemeen wel wat tijd in zitten, tot ongenoegen van mijn vriend iedere ochtend. In mijn geval vind ik een mooie look uiterst belangrijk want met een kapper als partner en een haar & make-up platform is dit een groot onderdeel van mijn visitekaartje. Voorafgaande aan een meeting bedenk ik welke look hier het beste bij aansluit. Op gympen met een messy up-do aankomen bij een zakelijke afspraak, not done. Maar op hakken en met een Grace Kelly roll komen aandraven bij een luchtige koffie afspraak, is weer too much.

“Life is to short
for boring hair”

Met de start van een nieuw seizoen begint het bij mij altijd te kriebelen; het is tijd voor een nieuwe hairdo! Naast de aanschaf van een nieuwe najaars garderobe, is ook mijn haar toe aan een update. In maart 2015 heb ik mijn bruine lokken ingeruild voor een blonde bob. Door het aanbrengen van verschillende low & highlights heb ik mijn uber blonde hairdo nu een najaars upgrade gegeven. Omdat ik niet kon kiezen wat te doen met de lengte is het nu nog een lange bob. Maar ook daar gaat binnenkort de schaar in. bestemming; korte bob of compeet korte coupe.

Iris Poldervaart
Meeting op de Zuidas, 11 september 2015. De look: Top Zara, Rok Ella Luna , Schoenen Kooples, bag Chloe De hairdo: Hair by The Chair Professional: Jeffrey Janssen, color by Sam Sawyers

FACT: Wist je dat je een keer in de 6 weken naar de kapper moet gaan om je kapsel, of beter gezegd de vorm van je kapsel, te onderhouden.

Ben jij, net als ik, ook toe aan een complete nieuwe najaars hairdo en zoek je inspiratie? Dan zit je bij mij goed. Elk siezoen werk ik samen met mijn editorial team aan het bepalen van de najaars trends. Zo heb ik voor dit seizoen een paar trends voor je op een rij gezet.

“Een trend volg je niet,
een trend inspireert je”

COLOR DO’s

  • Rose-goud
  • Dirty blond (zie mijn foto’s)
  • Goud Bruin

HAIRCUT DO’S

  • 70’s pony, een lange dunne pony met een midden scheiding die een beetje naar de zijkanten valt
  • Grunge, midden lang messy haar in verschillende lagen
  • Kort, ja ja ladies deze trend zet nog even door - wie durft het dit najaar aan ;)

Wil je weten wat nog meer de haartrends zijn, deze vind je op The-Chair.com.

Love,

Iris

Tekst: Iris Poldervaart

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties