0

Elke week ontvangen wij op de redactie van Annicvw.com superveel leuke, lieve en soms zeer opvallende reacties van followers. Wij zetten er elke week een paar voor je op een rij!

Mocht je zelf ook willen reageren; dat kan onder alle artikelen, via mail en natuurlijk op onze social media kanalen. Wil je een artikel nog even terug lezen? Klik dan op de foto.

@melati_365: Leuke vlog!! Ga binnenkort ook aan de slag met een lege kamer en hier zaten leuke ideeën tussen!! Waar is dat plexiglazen ladekastje op je kaptafel van??

@bbarentsen: Super mooi huis :)

@mathildel83: Zeker herkenbaar! Al werk ik 'slechts' 24u ben ik altijd bezig in mijn hoofd met oppasschema's, overblijfperikelen en er voor zorgen dat mijn kids niet als laatste bij de bso weggehaald worden, want dat is zooo zielig....maar toch sta ik ook open voor 32u werken, met het idee dat ik dan meer kan bereiken. Maar ik geniet ook van mijn pt-dagen samen met mijn kindjes. Bij schoolactiviteiten kunnen zijn, zorgen dat ze gezellig kan spelen na schooltijd, maar zwemles kan etc. oftewel....het moderne gezin. O, ik heb ook nog een man die aandacht ;-)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties