0

Elke week ontvangen wij op de redactie van Annicvw.com superveel leuke, lieve en soms zeer opvallende reacties van followers. Wij zetten er elke week een paar voor je op een rij!

Mocht je zelf ook willen reageren; dat kan onder alle artikelen, via mail en natuurlijk op onze social media kanalen. Wil je een artikel nog even terug lezen? Klik dan op de foto.

@KimKorthorst: Top! Vooral niet blijven stilstaan met wat je doet. Blijven groeien en aan je eigen doelen werken

@ selinamartin: helemaal mee eens @annicvw, ik zeg 'Go for it!'

@sannevenhuizen: Good job! Heel sterke en persoonlijke site!!

@Nathalie Fictorie: Mooi om te zien dat je kritisch naar jezelf en naar je bedrijf blijft kijken. Ik volg je al heel wat jaren en vind je echt een topper en een voorbeeld voor anderen. Wat ik het allermooiste aan je vindt? Je laat zien dan "work hard, play hard" echt op gaat en vind het top dat je af en toe voor jezelf kiest en zeker nu je parttime werkt. Fulltime of parttime, je hebt een topbedrijf en blijft Annicvw.com sowieso volgen en vind de artikelen iets volwassener dan ILFN.nl en dat spreekt me echt aan! X

@illi_jewels: Wanneer er ergens deuren sluiten, zijn er weer andere die zich openen. Heel veel succes met je nieuwe site!

@kitty_1982: WoW!! Wat gaaf om je doelen bij te stellen en zulke stappen durft te nemen. Zo hoort het eigenlijk..maar niet veel mensen doen het. Angst voor het onbekende houdt jou niet tegen. Thanks voor de inspiratie!

@Alan: Ik heb totaal niks met mode. Ik ben zelfs een echte nerd (werk als data scientist/developer, actuaris in opleiding, hoe erg kan het zijn :p) en kan nog geen 3 mode brands opnoemen. Toch vind ik jouw website en jouw verhaal leuk en inpisirerend. Verder erg leerzaam om spannend om jouw nieuwe site en stappen volgen. Ik ben erg benieuwd naar hoe de site zich verder gaat ontwikkelen en naar jouw business model. Heb eigenlijk te veel vragen aan jou als ondernemer:p. hoop dat er een aantal beantwoord worden door jouw blog te volgen.

@monikaturczyn: Ik las zelf nooit iets op ILFN, was niet echt mijn ding. Maar Annicvw lees ik iedere ochtend! Kwaliteit is goed en het gaat nu ook echt ergens over. Keep doing what you're doing!

@healthyfitgirlsusy: Super leuk interview!! @annicvwcom

insta
Toen heel modeland gisteravond de Balmain voor H&M collectie aan het shoppen was, was ik ook iets leuks aan het doen. Ik gaf een lezing én een masterclass tijdens het 'Girls Just Wanna Have Funds' event wat @How2SpendIt heeft georganiseerd in samenwerking met Nationale Nederlanden. Tijdens de talkshow hebben we het ook uitgebreid gehad over pensioenen. Heb jij dat goed geregeld? Ik niet, dus snel meer hierover! • #actiefoto #tobecontinued #notetoself #gjwhf #nationalenederlanden

@xsophieklein: Het was echt super interessant, nogmaals bedankt voor de leuke masterclass @annicvw

@bymothernature: We vonden je verhaal echt heel inspirerend en wat ben je lief!!! @annicvw

@added.by.ali: Het was in jouw termen van kort en duidelijk: energiek & inspirerend! Bedankt voor de persoonlijke 2 min na de lezing en je tip om te gaan doen. Zeer gewaardeerd! Tnx @annicvw

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties