0

'Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan'. Zo ziet mijn dagelijkse ritme er ongeveer uit. Ik ben altijd druk, drukker, drukst en geen dag is hetzelfde. Mij hoor je niet klagen hoor, want ik vind het allemaal even leuk. Maar ik heb een hekel aan boodschappen doen en dan vooral doordeweeks merk ik. Maar ik houd wel heel erg een gezonde, verse maaltijd. 's Avonds iets bestellen is niet aan mij besteed.

Allerhande box van Albert Heijn
Dé Allerhande box van Albert Heijn

Daarom was ik dan ook té enthousiast toen ik hoorde van de nieuwe Allerhande box. Door deze nieuwe service van de Albert Heijn worden er iedere week kakelverse ingrediënten bij mij thuis bezorgd.

Allerhande box van Albert Heijn
Dit was de inhoud van mijn box voor 3 dagen gerechten

De doos uitpakken is een echt feestje, want hij zit vol met de lekkerste ingrediënten waarmee je binnen no time drie gezonde gerechten op tafel zet. Het is ideaal voor iemand zoals ik, die vaak laat thuiskomt en dan snel een gezonde maaltijd op tafel wilt hebben. Ik hoef namelijk geen boodschappen meer te doen, ik hoef niet meer te denken over wat ik die avond wil eten en ik ben snel klaar met de bereiding.

Allerhande box van Albert Heijn

De box maakt koken na een lange en drukke werkdag zelfs leuk! Ik kan er echt van genieten om in de doos duiken en ontdekken wat er vanavond weer op het menu staat: vlees, vis of een avondje vegetarisch. Zelfs in deze eerste week zag ik al een paar nieuwe gerechten voorbij komen die ik zelf nooit bedacht zou hebben.

Allerhande box van Albert Heijn
In de box ligt een menu met handleiding en welkomstbrief

Allerhande box van Albert Heijn

Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Klik dan snel op Maaltijdbox en bestel jouw eigen Allerhande box!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties