0

Vorige week had ik groot nieuws: ik ben weer aan het sporten geslagen! Na een heerlijke vakantie, drukte rondom de nieuwe website en een heleboel andere leuke dingen was mijn sportregime helemaal in duigen gevallen en toe aan een nieuwe impuls...

Na die eerste kick-off wil ik natuurlijk wel aan het sporten blijven en een van de dingen die mij daarvoor kunnen motiveren zijn nieuwe sportoutfits. Ik was laatst in Stockholm op uitnodiging van Björn Borg en ik heb daar het merk beter leren kennen.

We kennen Björn Borg natuurlijk allemaal wel, maar ik kwam er dus achter dat ze ook een uitgebreide sportlijn hebben. Van die fijne, super goed zittende sportleggings. Ik vind dat sportleggings vaak zo stug zijn. Deze die ik hier aan heb is een soort dikke panty. Klint een beetje gek, maar je trekt ‘m super makkelijk aan en hij voelt heel erg licht. Maar ze hebben ook stevige sportbeha's en sporttops; je kan voor alles bij Björn Borg terecht. Als we dan toch moeten zweten, dan wel graag in stijl ;-).

Bjorn Borg outfit

Tadaaa! Zo sta ik dan thuis met de gewichten. Zoals velen van jullie weten sporte ik altijd het liefste thuis, gewoon in mijn slaapkamer of op mijn dakterras. Dan was de kans klein dat ik weer een smoes verzon om niet te gaan. Maar een sportschool heeft ook z'n voordelen. Iemand nog een tip voor ene goeie gym?

Bjorn Borg outfit

Even nog een totale foto van mijn outfit en voor het sfeertje heb ik mijn dumbells er even bij gelegd ;-)

Een andere manier om mij aan het sporten te krijgen is met goede begeleiding, als ik weet waar ik mee bezig ben en ik voel dat het goed gaat raak ik helemaal enthousiast. Met de Sprinter app van Björn Borg doe ik dat zonder een fortuin uit te geven aan een personal trainer. Je kan met de app namelijk makkelijk bij houden hoeveel je sport. Het allerleukste? Je kan ook de profielen van andere app gebruikers bekijken en zo kan je zien welke sporten zij doen en zelfs een nieuwe sport buddy uitzoeken! Handig voor als mijn vriend een keertje niet met mij mee kan.

Bjorn Borg outfit

Staart in mijn haar en gaan!

Bjorn Borg outfit

En mijn nieuwe favoriete trui voor na het sporten. Hij is heerlijk oversized want dit is een S-je.

Wil jij ook gemotiveerd worden door andere sporters en nieuwe energie vinden om de sportschool in te duiken? Download dan hier de nieuwe app van Björn Borg. Sport je met mij mee?!

Hier shop je mijn outfit:
Meet me at the gym top
Sandy Legging
Björn Borg trui

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties