0

jay en bey 150Beyoncé en Jay Z hebben na hun On The Run tour er een lange vakantie aan vastgeplakt om door Europa te reizen. Zo begon het stel in Parijs, daarna vervolgde ze hun trip naar Londen waar ze flink de tourist uithingen.

Naast zo veel mogelijk dingen zien en doen hoort bij een vakantie natuurlijk ook lekker eten in gezellige restaurantjes. Let Queen Bee nog netjes op wat zij in haar mondje stopt, bij haar man is dat een totaal ander geval en gaat Jay helemaal los op de Franse frietjes en de Fish and Chips. Hij heeft de laatste tijd aardig ongezond gegeten en dat merk je ook aan zijn gewicht. De zangeres maakt zich zorgen over zijn cholesterol en zijn bloeddruk en heeft hem daarom op een dieet gezet.

De 44-jarige rapper moet volgens zijn vrouw op zijn minst 10 kilo gaan afvallen en beter op zijn gezondheid gaan letten. Iets meer achter zijn dochtertje Blue Ivy aanrennen en de hamburger iets vaker laten liggen. Dan is volgens Bey het gewicht er zo af.  Het is in ieder geval wel duidelijk wie van de twee de broek aan heeft in hun relatie.

  • jay en bey

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties