0

rihanna 150Ze heeft miljoenen op haar bank staan, heeft een enorme fanbase én wordt aanbeden door designers als Tom Ford. Rihanna is uitgegroeid tot een megaster, stijlicoon en heeft daarnaast ook de good looks. Als je zo mega populair bent als Rihanna, dan kan het weleens gebeuren dat een groot kledingmerk daar een slaatje uit wil slaan.

Britse winkelketen Topshop begon in 2013 met de verkoop van een t-shirt met Rihanna’s gezicht erop. Deze foto was afkomstig van de We found love videoclip en fans dachten dat Riri een samenwerking met het bekende winkelketen was aangegaan. Erg misleidend, want fans kochten massaal de t-shirtjes. Rihanna’s team ging er meteen mee aan de slag en klaagde Topshop aan voor het verkopen van de ‘o zo onschuldige’ t-shirtjes. De zangeres won de rechtzaak en de t-shirt werd meteen uit het assortiment gehaald.

Gisteren vond er een tweede rechtzaak plaats, omdat Topshop in hoger beroep was gegaan en dit hadden ze maar beter niet moeten doen. Rihanna won namelijk opnieuw de zaak. De rechter was ervan overtuigd dat Topshop misbruik maakte van Rihanna’s status als een stijlicoon en de zangeres krijgt nu maar liefst 3 miljoen dollar op haar bankrekening bijgeschreven van Topshop. Kaching!

  • Rihanna 500
  • Rihanna
    Topshop Riri t-shirt

(Beeld: www.instagram.com/badgalriri)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties