0

HM 150Tijdens de feestdagen ga jij net als ons, helemaal los met shoppen en vliegen we naar elke winkel om een nieuw outfitje te scoren. Daarnaast moeten er allerlei cadeautjes onder de kerstboom liggen, voor een gezellig grandioos kerstfeest.

Alle grote winkelketens doen het in de maanden november en december erg goed en dat bleek ook wel aan de bizarre jaarcijfers. H&M deed het weer beter dan ooit tevoren. Het Zweedse winkelketen had namelijk sinds het jaar 2011 nog nooit zoveel winst opgebracht tijdens de feestdagen en dat was voor het fast fashion keten echt wel een mijlpaaltje. Volgens de jaarcijfers van vorig jaar hebben we met zijn allen $616.1 miljard aan kleding geshopt bij onze geliefde H&M; laat dat maar bezinken.

Dit gigantische bedrag is met 4% gestegen in vergelijking met de winst tijdens de feestdagen van 2013. Aan het einde van 2014 waren er in totaal 3.537 winkels open en dit waren er in het jaar 2013 iets minder namelijk 3176. Zei iemand nou crisis? Dacht het niet…shop till you drop.

  • HM

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties