0

Er zijn van die items waarvan je nooit genoeg hebt, zo ook van koffietafelboeken. En het leuke is als je ze door de jaren heen verzameld, en niet zelf bij de Taschen of Mendo koopt, er achter elk boek een leuke of mooie herinnering zit. Bij mij is mijn salontafel een grote poef, dus niet een echte salontafel. Als je trouwens nieuwsgierig bent naar de rest van mijn huis, heb ik goed nieuws. Binnenkort kun je bij mij binnenkijken en deel ik heel veel foto's van mijn appartement. Maar nu eerst mijn favoriete koffietafelboeken...

1. Max Factor Hollywood
Het bovenste boek op deze stapel is een Max Factor Hollywood Glamour, Movies en Make-Up boek. Deze kocht ik meer dan acht jaar geleden toen ik met mijn zusje Elise in een kringloopwinkel was om leuke accessoires en meubels te scoren. Ik heb daar toen ook een heel mooi boek over princess Diana gekocht.

"Dit boek kreeg ik, tot mijn verbazing, op mijn 25ste verjaardag van mijn toen al ex-vriendje."

2. Gianni Versace
Het tweede boek is van Gianni Versace en kreeg ik voor mijn 27ste verjaardag van mijn GBF Lex. Zo leuk als iemand zo'n persoonlijk en mooi cadeau voor je koopt.

3. The Little Black Jacket
Boek drie is The Little Black Jacket. Deze kreeg ik van het I Love Fashion News team afgelopen kerst. We gingen met het hele team in tuktuk's op restaurant tour door Amsterdam. In elk restaurant een ander gerechtje. Een super leuke avond die werd afgesloten met dit mooie cadeau. Superlief, ik was er helemaal een beetje onderste boven van.

4. Dior, 60 years of style
And last but not least het boek van Dior. Dit boek kreeg ik, tot mijn verbazing, op mijn 25ste verjaardag van mijn toen al ex-vriendje. Ik had niet verwacht dat ik zo'n mooi en groot cadeau zou krijgen. Ik ben blijkbaar altijd heel lief geweest voor hem. ;-)

Suggesties voor andere mooie koffietafelboeken? Laat het hieronder weten in een reactie. Of shop hier andere leuke (koffietafel)boeken.

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties