0

DETAILS Kim stapt in het huwelijksbootje met Kanye WestHet einde van het huwelijk van Kim Kardashian en Kris Humphries is in zicht. Dit betekent dat de realityster opnieuw haar ja-wood kan geven en daar zouden nu al grootste plannen voor zijn!

Kim Kardashian wil wel eerst even bevallen en haar oude figuur terugkrijgen. Tijdens het huwelijk met Kanye wil ze opnieuw een witte jurk dragen. De plek waar het stel elkaar het ja-woord gaat geven? “Ze willen het doen op een locatie waar ze de golven kunnen horen en met uitzicht op de maan en de sterren”, aldus een insider aan Radar Online.

Natuurlijk heeft Kim grootste plannen voor het evenement, maar dat betekent niet dat Kanye er niks over te vertellen heeft. Sterker nog; hij eist dat er geen camera’s aanwezig zullen zijn op de bruiloft en dat hun trouwfoto’s niet verkocht worden. Wel wil hij een kort filmpje maken en deze verkopen. De opbrengst hiervan wil hij aan de Skin Cancer Foundation geven.

Als dit allemaal zo gaat gebeuren, heeft Kanye een goede invloed op Kim! De hiervoor beschreven bruiloft klinkt heel wat liefdevoller, stijlvoller en minder commercieel dan die van Kim en Kris…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties