0

DESIGN Apple komt met een nieuwe kleur iPhoneWij zijn ware iPhone addicts net als een groot gedeelte van Nederland maar, geloof het of niet, er zijn mensen die het toestel niet aanschaffen omdat deze enkel is uitgevoerd in zwart en wit gecombineerd met zilver.

Daar kan snel verandering in komen. All things digital, een zeer betrouwbare bron op het gebied van iPhone nieuws, bevestigt dat er een gouden iPhone 5S op komst is. Zowel de achterzijde als de knopjes en de zijkanten zijn in de kleur uitgevoerd. Bij goud moet je overigens niet denken aan de kleur van een goudstaaf, maar eerder aan een champagnetint. De stroken aan de boven en onderzijde van de telefoon blijven wit. Of er ook een zwarte variant met goud komt, is niet bekend.

iPhone zou nu met een goudkleurige variant komen omdat er in Aziatische landen zoals China en India vraag naar is. Bovendien is de kleur makkelijk te produceren en wordt het wellicht wel tijd voor een beetje variatie in het kleurenpalet wat ze al jaren hebben.

De gouden iPhone zou september al in de winkel liggen. Nieuwsgierig naar hoe de gouden iPhone eruit zal komen te zien? Bekijk hieronder een ‘mock-up’.

Apple iPhone goud

apple iphone zilver

www.apple.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties