0

Ik koop meestal waar ik zin in heb, tenzij het gaat om een Grote Investering (>€ 150,-). Maar er moet altijd wat te wensen over blijven natuurlijk. Dit is mijn wish list voor deze herfst. En wat leuk: nummer 2 en 3 koop je door op de foto te klikken!

iphone

1. iPhone 6S
Ik heb nu een 5S maar merk echt wel een duidelijk verschil in foto's. Ik moet nog even wacht tot ik mijn abonnementje weer kan verlengen en ik de 6S in mijn handen mag sluiten, but I cannot wait! Moet helaas toch.

2. Acne boots
Ik hou zo van het Zweedse merk Acne. Ik ben al de gelukkige eigenaar van twee paar, maar deze beauties staan echt op mijn musthave voor deze winter. Meestal betekent dat dat ik ze snel ga kopen... #sorrynotsosorry Vind je het geen parels? Staan leuk onder elke outfit en gaan een levenlang mee!

3. De klassieker
Misschien vinden veel mensen het tuttig: maar ik ben echt fan van deze tijdloze trenchcoat van Burberry. De koningin onder alle regenjassen, een jas die mijn moeder en oma ook hadden, maar helaas hebben weggegooid :-( Ik moet er heel hard voor sparen, maar voor 2020 loop ik op regenachtige dagen in mijn Burberry.

Ik ben benieuwd wat er op jouw wensenlijst staat. Laat het hieronder weten in een reactie!

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties