0

yolanthe rechercheur ria 150Yolanthe heeft een druk leventje; naast dat ze haar man Wesley natuurlijk moet steunen met zijn voetbalcarrière  in Istanbul, heeft de beeldschone brunette ook nog eens een sieradenlijn en diverse model- en acteerklussen.

Binnenkort is ze weer te zien op de Nederlandse televisie. Yolanthe heeft een gastrol te pakken in een nieuwe politieserie die vanaf half april te zien is op SBS6. In de tweede aflevering van Rechercheur Ria, dat geïnspireerd is op de succesvolle Spaanse serie Los Misterios de Laura, zal Yolanthe te zien zijn en de opnames zijn al achter de rug.

De serie speelt zich af in het ‘rijkere milieu’ in het Gooi. Actrice Ellen Pieters heeft de hoofdrol te pakken en Victor Löw speelt Ria’s echtgenoot, met wie ze in scheiding ligt. Andere rollen zijn er voor collega Martin (Manuel Broekman) en rechercheur Lydia (Birgit Schuurman).

Rechercheur Ria begint om woensdag 16 april om 20:30 op SBS6 en Yolanthe is te zien in de aflevering van 23 april. Kijken dus!

yolanthe rechercheur ria

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties