0

WilliamWill.I.Am brak door met zijn bandleden als onderdeel van The Black Eyed Peas. Zij zongen toen met z’n allen ‘where is the love?‘. Nou, de liefde van Will.I.Am bevindt zich op dit moment bij projecten die focussen op duurzaamheid en recyclen.

Zojuist is bekendgemaakt dat Will.I.Am, Coca Cola en de W Hotel Group een heel bijzonder project zijn aangegaan. De zanger en het frisdrank merk zullen bedlinnen ontwerpen voor de W Hotels. Dit is niet zomaar bedlinnen, maar bedlinnen gemaakt van het gerecycelde plastic van PET flesjes (waar bijvoorbeeld Coca Cola in verkocht wordt). Het project wordt uitgevoerd door het door Will.I.Am en Coca Cola opgerichte Ekocycle. Een bedrijf dat grote merken aanmoedigt om hun producten te vervaardigen met deels gerecyclede materialen.

Het linnen zal in de luxe W Hotels op de bedden liggen en zullen dus ondanks hun herkomst heerlijk zacht zijn. Voor één set linnen voor een King sized bed is het plastic nodig van maar liefst 268.000 plastic flesjes. Je kan het linnen zelf kopen voor ongeveer $207,- in de W Hotel winkels.

Dit nieuwe initiatief past duidelijk bij Will.I.Am’s filosofie: “Waste is only waste if we waste it”

  • will.i.am-a-day-without-waste

(Beeld: www.ekocycle.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties