0

karlie kloss loreal 150Toen Karlie Kloss 22 jaar geleden werd geboren in Chicago (VS) konden haar ouders vast nooit bedenken dat hun kleine meisje ooit op billboards rond de wereld zou prijken. Karlie was te zien in campagnes van Dior, Yves Saint Laurent en Donna Karan én kreeg een dik contract bij Victoria’s Secret: in 2013 werd ze een Angel.

Maar daar houdt het niet bij op voor Karlie. De Amerikaanse heeft, naast dat ze nu prijkt in de Chanel Coco Noir campagne, nog een megadeal gesloten en wel met L’Oréal Paris. Het beauty merk stond hoog op haar verlanglijstje naast Victoria’s Secret en de Amerikaanse Vogue.

It’s a dream. I’ve had the privilege of working for the past seven years, and if I’ m totally honest, toward this!“, aldus Karlie tegen Style.com. In maart dit jaar gingen al geruchten over de deal toen L’Oréal een foto op Instagram postte van Karlie.

Wanneer we Karlie voor het eerst voor L’Oréal Paris kunnen spotten en voor wat voor producten is nog niet bekend, maar wij kijken ernaar uit!

  • karlie kloss loreal 500
    Karlie Kloss verscheen afgelopen maart plots op het Instagram account van L'Oréal Paris en dus niet toevallig!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties