0

lea 150Binnenkort beginnen de opnames van alweer de vierentwintigste James Bond film en deze is natuurlijk niet compleet zonder nieuwe Bond Girl. Het gerucht was dat het zou gaan spannen tussen Rihanna en Cara Delevingne, maar iemand anders is ervandoor gegaan met de felbegeerde rol.

Namelijk de Franse actrice Léa Seydoux, die bekend werd om haar rol in de film La vie d’Adèle. Als jij deze niet hebt gezien dan ken jij deze dame vast uit de Prada campagne voor het geurtje Candy van het Italiaanse modehuis. Voor de nieuwe Bond film zal ze gaan schitteren naast acteurs Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw en Naomie Harris. Eind november moet de roodharige al beginnen met de teksten te leren, want over zes weken zullen de opnames beginnen.

Sorry Cara en Rihanna, wie weet zien we één van jullie wel in het vijfentwintigste deel van de bekende film schitteren. We kijken in ieder geval uit om Léa als femme fatale in de nieuwe film in actie te zien! Wie weet wordt de oranje bikini van Halle Berry nog wel gerecycled?

  • lea 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties