0

andreja-pejic-transgender-modelWe brachten jullie er al van op de hoogte dat Andreja Pejic, een transgender model, een shoot in Vogue had gescoord met een daarbij behorend artikel over haar leven. Gisteren is hier meer over naar buiten gekomen, inclusief een wel heel bijzonder nieuwtje!

Andreja Pejic verklapte aan Vogue dat ze een contract heeft gescoord bij het make-up merk Make Up Forever. Dit is de allereerste keer dat een transgender model zo een grote klus heeft binnengesleept. Eerder was Lea T al het gezicht van het haarverzorgingsmerk Redken, maar in de make-up industrie is nog nooit een transgender model gebruikt.

Als je Andreja vraagt naar hoe het voelt om zo een grote klus in de wacht te slepen dan blijft ze daar heel cool onder. “We’re finally figuring out that gender and sexuality are more complicated“, was haar antwoord. In het interview vertelt Andreja verder nog uitgebreid over haar keuze om vrouw te worden en daadwerkelijk operaties daarvoor te ondergaan. Ze vertelt ook over haar jeugd en hoe ze is gescout terwijl ze aan het werk was bij McDonalds.

Het hele interview met Andreja vind je hier. Onderstaande foto is geschoten door Patrick Demarchelier voor het meinummer van Vogue. 

  • andreja-pejic-transgender-model

(Beeld: www.vogue.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties