0

topshop-adidas-vogue-15-13mar14-pr_bAdidas is absoluut niet vies van een samenwerking hier of daar. Rita Ora heeft een paar collecties voor het sportieve merk ontworpen, met Pharrell brachten ze de Super Color collectie uit en Adidas heeft zelfs al eens samen gewerkt met één van de fijnste winkelketens die er is: Topshop.

Dat die samenwerking een groot succes was, is vanzelfsprekend . De collectie was vrolijk, vrouwelijk en helemaal lente-proof. Niet alleen kon je er prima mee de sportschool induiken, maar ook als fashion statement deden de tops uit die collectie het goed. Wij zijn dan ook helemaal in de wolken met het nieuws dat Adidas en Topshop opnieuw samen aan een capsule collectie werken.

Deze samenwerking hebben ze lang voor ons geheim kunnen houden, want vanaf 30 april ligt de collectie al op de online winkelschappen. De items zullen zowel via de website van Topshop en de website van Adidas te bestellen zijn én in geselecteerde Topshop winkels hangen (wellicht in het nieuwe filiaal in Amsterdam?). Hoe de collectie er precies uit ziet, dat weten we nog niet. Er is één beeld is vrijgegeven en daar straalt een beetje een 80′s grunge, hiphop-achtig gevoel vanaf.

Wij kijken uit naar het lookbook!

  • Topshop-en-Adidas-komen-opnieuw-met-een-collectie_img700
    Het gespeculeerde beeld uit de nieuwe Adidas Originals x Topshop collectie
  • topshop-adidas-vogue-15-13mar14-pr_b-1
    Een van de beelden uit de oude Adidas Originals x Topshop collectie

(Beeld: eu.topshop.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties