0

Celebs arrive at the Harper's Bazaar Women of the Year Awards in London.Een beetje celeb heeft een persoonlijke stylist die hem of haar voorziet van de meest fashionable outfitjes en jaloersmakende looks. Toch is er altijd iemand die het nóg beter voor elkaar heeft dan de rest van celeb land. Tom Ford ontwierp namelijk maar liefst 600 items voor deze zanger.

Over wie we het hier hebben? Niemand minder dan Justin Timberlake kreeg het voor elkaar om de designer te strikken als stylist voor zijn nieuwe tour. JT moet er natuurlijk op en top uitzien en als je dat aan iemand kan overlaten, is het Tom Ford wel.

De items zijn niet alleen voor Justin zelf maar ook voor zijn dansers, achtergrondkoor en band dus het wordt ongetwijfeld een heel stylish optreden. Voor ons nog een reden om toch maar even een kijkje te gaan nemen!

Het is trouwens niet de eerste keer dat de zanger samenwerkt met Tom Ford. Voor zijn video van Suit and Tie en tijdens de Grammys van dit jaar had Justin ook al een outfitje aan van de ontwerper. Tja je weet wat ze zeggen, never change a winning team. De twee zijn dan ook erg over elkaar te spreken. “He is a tremendous talent and has a kind of effortless cool that makes classic menswear tailoring modern”, aldus Tom Ford over Justin.

Justin Timberlake in Tom Ford tijdens de Grammys van 2013

Justin Timberlake in Tom Ford tijdens de Grammys van 2013

Designer Tom Ford

Designer Tom Ford

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties