0

Sylvia Geersen Sports IllustratedWe kennen allemaal de Swimsuit Edition van magazine Sports Illustrated. Alleen de grootste modellen worden hiervoor gevraagd en als minder bekend model betekent het vaak je internationale doorbraak. Dat was in ieder geval zo voor supermodellen Kate Upton en Chrissy Teigen.

Dit jaar maakt onze eigen Sylvia Geersen kans om op de cover van dit issue te staan! Via een Facebook bericht maakte Sports Illustrated aan de wereld bekend dat Syl aan de beurt was voor een casting call. Aan Grazia vertelt zij dat ze binnenkort naar New York vliegt voor een fotoshoot en dat het daarna afwachten is.

Maar het Hollandse model is nu ook al heel erg blij: “Miljoenen meisjes all over the world willen dit en ik ben uitgekozen. Sports Illustrated is één van de hoogst haalbare dingen als model, dus laten we hopen dat het me lukt. Maar ik zit in de selectie en Sports Illustrated heeft een heel groot bereik, dus ik kan al heel blij en trots zijn”.

Wij zijn ook heel blij en trots Sylvia! We hopen dat het je gaat lukken! Bekijk hieronder haar casting filmpje waarin zij Never Ever speelt.

  • Sylvia Geersen Sports Illustrated

(Beeld: www.instagram.com/sylviageersen)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties