0

Soo 150L’Oréal heeft keer op keer de grootste namen in hun campagnes: Lara Stone, Doutzen Kroes, Natasha Poly en Helena Christensen zijn nog maar een paar van de grote schare (ex) L’Oréal dames. Als jij je tussen dit rijtje mag voegen, weet je dat het goed zit met je modellencarrière.

Het nieuwste because  you’re worth it model en woordvoerster is Soo Joo. Zij is duidelijk up and coming en liep afgelopen PFW rond door Chanels café, ze verscheen al meerdere malen in Vogue’s van over de hele wereld en heeft ook al een aantal grote campagnes als DKNY op haar naam staan.

De bekendmaking van deze nieuwe deal ging, hoe kan het ook anders, via Instagram. Soo Joo deelde tot twee keer toe een foto waarop ze een t-shirt aanhad met #because. Later maakte ze de beroemde slogan van het cosmeticamerk af door een t-shirt met #worthit erop. Voor de zekerheid tagde ze @lorealparisofficial nog in het bericht. Zo kon écht niemand meer de hint missen.

Soo zal het eerste Aziatisch-Amerikaanse model zijn voor L’Oréal, best een big deal dus, deze campagne. Wij zijn benieuwd naar eerste de officiële beelden van deze samenwerking!

Bekijk Soo Joo’s aankondiging posts hieronder.

  • Soo 3
    @soojmooj: "#BECAUSE my nails match my eyes #326"
  • Soo 2
    @soojmooj: "#BECAUSE Spring is my favorite color ;-) 2 days left til #326"
  • Soo 500
    @soojmooj: "#BECAUSE I'M #WORTHIT! #326 @lorealparisofficial"

(Beeld: www.instagram.com/soojmooj)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties