0

DEAL Sarah Jessica Parker gaat schoenenlijn maken metEr bestaat geen fashionista die niet een warm plekje in haar hart heeft voor Sex And The City. Sarah Jessica Parker had in de serie de rol van Carrie Bradshaw, de columnist die 40.000 dollar aan schoenen bezat maar geen lening kon krijgen bij de bank.

Dat Sarah Jessica Parker nu een schoenenlijn gaat beginnen komt dan ook zeker niet als verrassing. “Carrie’s liefde voor schoenen heeft ervoor gezorgd dat ik ook een liefde voor schoenen heb ontwikkeld. Ik droeg iedere keer een nieuw paar, dan krijg je vanzelf oog voor mooie schoenen”, aldus SJP tegen Vogue.

Hoewel SJP in het dagelijks leven nogal slonzig ten tonele verschijnt, in tegenstelling tot haar  alter ego Carrie, hebben wij redelijk wat vertrouwen in de uitkomst van de schoenenlijn. Waarom? SJP heeft de handen ineen geslagen met de voormalige CEO van Manolo Blahnik.

De schoenen worden trouwens niet zo prijzig als de exemplaren van het favoriete schoenenmerk van Carrie; ze gaan in de verkoop voor een prijs van 200 tot 300 dollar. Naast schoenen zal SJP ook tassen en een aantal trenchcoats maken voor haar collectie.

Waar en wanneer de items te koop zullen zijn, is nog niet bekend.

sarah jessica parker schoenenlijn

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties