0

raf en sabia 150Boze tongen beweren dat de scheiding van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart deels te danken was aan zijn nieuwe liefde Sabia Engizek, die ook nog eens een keer de beste vriendin van Sylvie was. Er hing genoeg drama om het drietal heen, wat een perfect verhaal zou zijn voor een soap. Toen kwam het er niet van, maar nu wel…

Sabia en Rafael krijgen binnenkort namelijk hun eigen realitysoap op de Duitse zender RTL. Een half jaar lang zal het verliefde stel gevolgd worden door de camera’s en ook de zoon van de voetballer en Sylvie zal vaak in beeld komen. De ex-BFF van de presentatrice wilde al ontzettend lang haar eigen reality serie en die droom gaat dus nu eindelijk in vervulling.

Sylvie is absoluut niet blij met de komst van het nieuwe programma en wil het niet hebben dat haar zoon Damian’s leven door iedereen gevolgd kan worden. Daarnaast tekende zijzelf onlangs een contract bij de Duitse zender voor een nieuw modeprogramma dat zij zal gaan presenteren. Is dit het begin van een nieuwe catfight tussen de twee ex-vriendinnen?

  • raf en sabia

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties