0

julia roberts givenchy campagne 150Dat Riccardo graag vriendjes maakt met celebs, moge duidelijk zijn als je de kiekjes van zijn star studded birthday afgelopen zomer op Ibiza bekijkt. Natuurlijk waren Givenchy liefhebbers Kim en Kanye van de partij, maar ook topmodellen Naomi Campbell en Kate Moss en artiesten als Justin Bieber, Ciara en David Guetta.

De ontwerper slaat graag ‘ongewone’ modellen aan de haak uit zijn schuur met beroemde vrienden voor zijn Givenchy campagnes en na Erykah Badu en Amanda Seyfried mag niemand minder dan Julia Roberts schitteren in de nieuwste reclames van het modemerk. Julia is niet geheel onbekend met het poseren voor grote namen in de fashion en beauty wereld, zo is ze onder andere het gezicht van Lancôme’s geur La Vie Est Belle.

Maar waarom Riccardo nou precies voor Julia heeft gekozen? “The mood of the show was about this very powerful woman, and Julia represents this very much,” aldus Tisci tegen WWD. “She represents the couture part. It’s important to show your iconic work. I want to build what is the real classic wardrobe.” Hij vervolgt: “She’s not really out there: red carpet, parties, Facebook and Instagram. She really represents my woman. She’s got a really strong sense of fun and is very open.”

De foto’s voor de campagne zijn al geschoten door het bekende fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott en de eerste beelden zijn al beschikbaar. Bekijk deze hieronder!

  • julia roberts givenchy campagne 1
  • julia roberts givenchy campagne 2
  • julia roberts givenchy campagne 3

www.givenchy.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties