0

Reese WhiterspoonReese Witherspoon is zich aan het ontdoen van haar imago als modepopje, als het aankomt op haar filmrollen tenminste. Dankzij haar karakter in Legally Blonde werd ze altijd getypecast voor vergelijkbare rollen en laat haar daar nou net geen zin in hebben. Ze besloot daarom om zelf een film te produceren: Wild. In de VS is ook haar comedy Hot Pursuit met Sofia Vergara inmiddels in première gegaan.

Reese houdt in het dagelijks leven wél van mooie kleding en komt dan ook altijd stylish voor de dag. Ze besloot echter iets meer te gaan doen met deze interesse, want het is bekendgemaakt dat Reese een eigen kledinglijn zal beginnen! De lijn heet Draper James, wat een eerbetoon is aan haar grootouders: Dorothea Draper en William James Witherspoon. Dat de lijn deze naam draagt, maakt het voor Reese extra belangrijk dat het label een succes wordt.

Het merk zal in de stijl zijn van kleding die wordt gedragen in de zuidelijke Amerikaanse staten: stijlvol, kleurrijk, vrolijk en goed gemaakt. Reese heeft er alle vertrouwen in dat ze genoeg weet over kleding om deze lijn tot een succes te maken: It’s amazing how much I’ve learned from making costumes for movies for 25 years. I understand how to make things work“. Er wordt gebouwd aan een grote winkel voor het label, maar waar is nog de vraag. De webshop is wel al open!

Je vindt de webshop hier.

  • Reese Draper james

(Beeld: www.draperjames.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties