0

patricia 150Patricia Paay is de ultieme polderdiva, zoals ze liefdevol wordt genoemd. Inmiddels is ze 65 lentes jong, maar is nog lang niet van plan bij de pakken neer te gaan zitten. De bff van Gordon gaat namelijk een nieuw avontuur aan in de detailhandel!

Al sinds januari dit jaar zijn er panties te koop die door Nederlands meest bekende cougar zijn ontwerpen. Ben je ze nog nooit tegen gekomen bij het winkelen? Waarschijnlijk omdat ze bij de Big Bazaar in de schappen liggen. Niet per se de winkel waar je een stop maakt tijdens een middagje shoppen.

Ondanks de ‘aparte plek’ waar je de panties kan kopen, zegt La Paay dat het enorm goed gaat met de verkoop. Reden genoeg dus om het imperium uit te breiden: Patricia zal een lingerielijn gaan ontwerpen! De lijn zal zowel ondergoed als lingerie bevatten, want volgens Patricia zijn dat twee hele verschillende dingen: “Het gaat allereerst om lingerie, oftewel dingetjes met kantjes en frutseltjes die er meestal beeldig uitzien maar nooit echt lekker zitten. Verder kom is met mooi ondergoed dat draagbaar ik voor vrouwen als ze naar de sportschool gaan of hun kinderen naar school brengen. Dan wil je geen broekjes die vervelend in je kruis glijden of snijden” 

Het klinkt alsof de polderdiva al goed over haar onderneming heeft nagedacht en ook haar doelgroep houdt ze gemakkelijk groot. Van ‘jong en oud’ verwacht ze namelijk dat we binnenkort in haar ontwerpen rond gaan lopen. Tja dat hangt er natuurlijk wel van af waar we het ondergoed kunnen kopen!

  • PAtricia 500
    @denvinrocks: "La Paay ook met een nieuwe Paul' Boutique tas van Denvin! #paulsboutiquebenelux #denvin #denvinrocks #lapaay#patriciapaay#diva#bag#bags#black#love#weert #sittard"

(Beeld: www.instagram.com/denvinrocks)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties