0

olivia diptic 150Olivia Palermo is de ultieme New Yorkse it-girl en we kijken maar al te graag naar haar outfits voor inspiratie. De ster bewees echter al in haar The City tijden dat ze ook veel weet over accessoires, toen werkte ze namelijk op de accessoire afdeling van ELLE.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Olivia’s nieuwste klus wederom accessoire gerelateerd is. Eerder ontwierp ze al schoenen en zonnebrillen, maar nu dus ook handtassen! En niet een doorsnee tas ook. Voor Aspinal of Londen ontwierp de socialité de tech tote, een handtas vol met technische snufjes. Zo bevat de tas een oplaadpunt voor je mobiel en een speciaal vak om je tablet veilig in op te bergen.

En er is nóg een reden dat de tas een hartstikke verantwoorde aankoop is, ondanks de flinke prijs van €1.300. Honderd procent van de opbrengst gaat namelijk naar het goede doel! Om precies te zijn naar ADCAM, een organisatie bij wie educatie, microkredieten en het milieu hoog in het vaandel staan. Helaas worden er van de tas maar 30 exemplaren gemaakt, als je interesse hebt in de beauty moet je er dus héél snel bij zijn!

Je koopt de tas hier. En je kan ‘m hieronder bewonderen.

  • tsa 1
  • tas 2
  • tas 3

www.instagram.com/oliviapalermo

(Beeld: www.aspinaloflondon.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties