0

carven ontwerper 150Het is een komen en gaan bij de verschillende modehuizen van hun creatief directeuren. Het gerucht ging al dat dit de laatste collectie zou zijn van Peter Copping voor Nina Ricci en inderdaad: de ontwerper heeft zijn ontslag ingediend om aan de slag te gaan bij Oscar de la Renta.

Ontwerper Guillaume Henry liet twee weken geleden al weten dat hij weg zou gaan bij Carven (het merk is op dit moment een regelrechte hit door de leuke sweaters). Gelukkig stapt Henry niet de modebranché uit maar zal hij de plek van Copping bij Nina Ricci over gaan nemen. Directeur Ralph Toledano is blij met zijn nieuwe aanwinst voor het modehuis. Hij zegt over de nieuwe creatief directeur dat Henry’s artistieke visie, intuïtie, intelligentie, charisma en vastberadenheid de doorslag hebben gegeven.

Guillaume gaat niet per direct aan de slag met ontwerpen voor Ricci, maar zal pas op 5 januari in het nieuwe jaar hier mee gaan starten. Hij heeft dan precies één maand de tijd om een gehele collectie in elkaar te flansen die geshowd zal worden tijdens fall 2015 shows van Paris Fashion Week begin volgend jaar.

Je begrijpt dat we erg benieuwd zijn naar het resultaat!

  • carven ontwerper

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties