0

NaomiNaomi Campbell pikt de laatste tijd heel wat leuke side jobs op. Ze was jurylid in het programma The Face en scoorde een rol in de gehypte tv-serie Empire. Kennelijk heeft ze met haar rol een fan base opgebouwd, want Yahoo heeft het model een eigen online serie aangeboden.

De serie zal ‘I am Naomi’ heten en te zien zijn via Yahoo Screen, de on demand streaming service van het bedrijf. De serie zal je een kijkje geven achter de schermen van haar leven met de rich & influential. Joe Zee, die we kennen uit de serie The City, is de Style editor van Yahoo en is helemaal fan van Naomi: “My favorite part about Naomi is that a lot of people don’t know how hysterical she is, full of bites. You’ve seen her on TV before and she’s always so funny and really engaging.”

Wat je kan verwachten is een mengeling van een talk show en een reality show. Het is de bedoeling dat er interessante mensen in gesprek gaan met het topmodel. Namen die Joe al noemden zijn Hillary Clinton, Justin Bieber en Oprah. Joe zei helaas ook dat er nog geen air dates bekend waren voor de serie.

  • Naomi

(Beeld: www.instagram.com/iamnaomicampbell)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties