0

rihanna thumb 150Laatst werd bekend gemaakt dat Beyoncé samen met Topshop een geheel nieuw sporttief kledingmerk gaat opzetten. Wat Beyoncé doet, wil Rihanna ook dus kon haar eigen sporty label niet uitblijven.

De zangeres is om de tafel gaan zitten met sportmerk Puma om daar haar eigen kleding- en schoenencollectie te gaan ontwerpen. Rihanna is razend enthousiast over de samenwerking en als het aan haar lag, zou het contract al getekend zijn. Dit is nog niet het geval maar de deal is wel bijna rond.

Puma is al druk bezig om een geschikt team van ontwerpers voor Rihanna haar collectie uit te zoeken. Het sportmerk moet wel diep in de buidel tasten willen ze RiRi haar naam koppelen aan dat van hun: het zal gaan om een prijskaartje van 1 miljoen dollar.

Zelf spotten we Rihanna regelmatig in sportieve kleding en sneakers: zo werd zij als één van de eerste gezien in de sporty kleding van de samenwerking tussen Alexander Wang en H&M. Op dit moment is Adidas één van haar favoriete merken, maar dit zal snel vervangen worden door Puma natuurlijk. Wordt vervolgd…

  • rihanna

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties