0

dbaff19428363095_Mulberry-AW12-campaign.xxxlarge_0Het is een roerig jaar geweest voor de modelabels en de aanstellingen van nieuwe designers bij de modehuizen. Werd onlangs bekend dat John Galliano aangesteld is als creatief directeur bij Maison Martin Margiela, ook Mulberry heeft eindelijk een nieuwe aanwist na een jaar zonder te hebben gezeten.

Voormalig creatief directeur Emma Hill verliet Mulberry in 2013 en sindsdien werd er niemand aangesteld voor die functie. Tot vandaag want het Britse modehuis heeft bekend gemaakt dat Johnny Coca haar plaats zal innemen. Coca werkte hiervoor bij Céline als designer director van de accessoirelijn van het Franse merk. De CEO van Mulberry Godfrey Davis laat weten dat de ontwerper voor alle collecties verantwoordelijk zal zijn.

Zo zegt hij over Johnny: “We are delighted that Johnny is joining us. He has a wealth of international luxury and fashion experience that will help us bring new energy and innovation to Mulberry.”, en daar zijn wij ook zeker overtuigd van. We kunnen niet wachten om de eerste tas te bezitten die de voormalig Céline designer voor Mulberry zal gaan ontwerpen.

  • mulberry 500
  • johnny coca mulberry creative director
    Johnny Coca

www.mulberry.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties