0

choupette kat 150Dacht jij dat de kinderen van de celebs verwend waren? Think again, het zijn de huisdieren die pas echt in de watten worden gelegd, zoals Choupette: deze kat is haast even beroemd als haar baasje Karl Lagerfeld.

Met bijna 40.000 volgers op Twitter kan je wel zeggen dat Choupette een echte celeb is en met zoveel geïnteresseerden kon een boek niet achter blijven. Volgende maand zal deze kitty haar eigen boek krijgen, met daarin foto’s gemaakt door Karl Lagerfeld himself. Dit is nog niet genoeg voor het beestje, want in oktober brengt zij haar eigen make-uplijn uit, Shupette, in samenwerking met het Japanse bedrijf Shu Uemura.

Wat je in het boek te zien kan krijgen? Karl Lagerfeld’s kat krijgt alles wat haar hartje begeert, van Louis Vuitton reistassen tot een bodyguard. Het pluizenbolletje met de felblauwe ogen kent meer luxe in haar leventje dan dat wij in een heel mensen leven zullen zien. Ze eet bijvoorbeeld alleen uit eetbakjes van Goyard, haar favoriete merk, en dit doet ze echt niet op de grond maar gewoon aan tafel. Als ze achter haar baasje aan moet van de ene Fashion Week naar de andere doet ze dit in stijl in een privé jet.

Als door de vlucht haar maagje een beetje van streek is, staat er uiteraard de beste dierenarts ter wereld voor haar klaar om alles op te lossen. Reserveren voor de meest gewilde restaurants in Parijs? Voor Choupette staat er altijd een tafeltje klaar, waar door de chef koks speciaal eten wordt gemaakt. Je zal haast vergeten dat we het nog over een kat hebben!

Bekijk de kiekjes van de meest beroemdste kat hieronder.

  • choupette
    Karl Lagerfeld: ""I can't wait to open my birthday gifts!"-#Choupette"
  • choupette bed
    Karl Lagerfeld: "Lazy Sunday in bed! #Choupette"
  • choupette kat 500
    Karl Lagerfeld: "#Choupette loves her @tokidokibrand alter ego! #karlxtokidoki #karl #lagerfeld"

www.instagram.com/karllagerfeld

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties