0

GUOPEI_AMBIENT_12005Al voordat de rest van de wereld op de hoogte was van Guo Pei’s ontwerptalenten, wist M·A·C al dat de ontwerpster van Rihanna’s MET jurk een gave had. Om er als eerste bij te zijn (drie jaar geleden zelfs al) ging het cosmeticamerk een samenwerking aan en de resultaten daarvan konden niet op een beter moment onthuld worden dan nu.

Het internet raakt al dagenlang niet uitgepraat over Guo, die Rihanna’s ‘pizza jurk’ ontwierp en om die buzz om haar naam in gang te houden is nu natuurlijk hét moment om haar make-up collectie in samenwerking met M·A·C te onthullen. De producten zien er prachtig uit, de verpakkingen zijn duidelijk beïnvloedt door de Chinese cultuur en ware pareltjes voor in je toilettas. En van de producten kunnen we natuurlijk M·A·C-waardige kwaliteit verwachten, dat is altijd goed!

Pei vertelt dat het creatieve proces lang heeft geduurd. Het startte allemaal drie jaar geleden met een Chinese wijsheid: “There is a kingdom in a flower; a wisdom in a leaf“. Dit gezegde inspireerde Guo om te werken met bloeiende bloemen. Vervolgens heeft ze een exclusieve collectie van acht jurken ontworpen, waar vervolgens de 16 stuks tellende make-up collectie weer op gebaseerd is.

Wanneer de collectie precies verkrijgbaar is in Nederland, is nog niet duidelijk maar waarschijnlijk komend najaar. Bekijk alvast een preview hieronder!

  • GUOPEI <Ac

(Beeld: www.maccosmetics.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties