0

150Kristen Stewart is meer dan alleen een bekende actrice: de 24-jarige poseerde eerder voor de parfumlijn van Balenciaga en wordt vaak op de rode loper gespot in de meest modieuze ontwerpen van de grootste modehuizen. Kristen gaat heel lekker en dat werd ook opgemerkt door één van de grootste ontwerpers van dit moment.

Niemand minder dan Karl Lagerfeld stond namelijk te trappelen om nog een campagne met de actrice te maken (ze werd al eerder door Chanel ingeschakeld). Kirsten wordt één van de gezichten van de Chanel tassencampagne en zal binnenkort door Lagerfeld op de foto gezet worden. Voor de spring/summer 2015 collectie worden er drie prachtige handtassen in de spotlights gezet en geëerd; de Classic handbag 11.12, de allernieuwste Girl handbag, en de Boy Chanel. Kirsten zal het gezicht worden van de 11.12 handbag en de foto’s zullen in april 2015 verschijnen.

Het geweldige nieuws werd op de website van Chanel naar buiten gebracht, samen met een kiekje van Kirsten, Karl en Vanessa Paradis en Alice Dellal tijdens de Haute Couture S/S 2015 show in Parijs. Die andere twee dames zullen ook een rol krijgen in de tassencampagne van Chanel. Wij zijn in ieder geval al heel benieuwd naar de foto’s én de hebberigmakende tassen natuurlijk.

Bekijk de foto hieronder.

  • Alice Dellal, Karl Lagerfeld, Kristen Stewart and Vanessa Paradis_picture by Frederic David
    Muzikante Alice Dellal (links) wordt het gezicht van Boy Chanel, Kirsten Stewart het gezicht van de 11.12 handbag en Vanessa Paradis (rechts) zal poseren met de nieuwe Girl handbag.

www.chanel.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties