0

DASH Miami Beach Grand OpeningHet gezinnetje van Kourtney Kardashian en Scott Disick is de laatste tijd behoorlijk uitgebreid. Het koppel heeft ondertussen twee dotjes van een kinderen: Mason van vier en Penelope van één.

Hoewel de 34-jarige Kourtney ontzettend veel tijd en energie lijkt te hebben gestoken in hun villa in Calabasas (Los Angeles), heeft ze nu toch besloten om de stap te zetten en het huis te verlaten. Gelukkig stond er snel een koper op de stoep die een zekere 2,975 miljoen dollar voor het stulpje overhad. Opvallend, wat het huis moet wel precies bij jouw smaak passen.

De villa van de Keeping Up With The Kardashians-persoonlijkheid wordt door manlief Scott omschreven als ‘Alice in Wonderland meets Beetlejuice’. Dit komt door het drukke interieur, alle verschillende printjes en texturen en de niet op elkaar overlopende kamers waarvoor Kourtney heeft gekozen. Zo lijkt de huiskamer zo uit een scène van Alice in Wonderland te komen, is de kamer van zoontje Mason een safariparadijs en heeft dochter Penelope een echte roze prinsessenkamer.

De reden om het huis te verlaten, is omdat het te klein zou worden. Hoewel Penelope en Mason nog iedere nacht bij hun ouders in bed zouden slapen, hebben ze volgens hun ouders toch langzamerhand meer ruimte nodig. De villa bestaat nu uit vier slaapkamers, waarvoor er één als masterbedroom wordt gebruikt, er natuurlijk een slaapkamer voor Mason is en één voor Penelope en de laatste kamer wordt gebruikt als speelkamer voor de kids.

Moeder Kourtney wil nu graag meer ruimte buiten, een kamer voor haar gasten en een geheel nieuw interieur. Wij zijn erg benieuwd wat ze er dit keer van gaat maken.

Bekijk de foto’s van het verkochte huis hier.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties