0

Kim varietyKim Kardashian ‘brak’ meerdere keren het internet. Het begon allemaal met haar sextape. Daarna kwamen onder andere haar ugly cryface, die het goed doet in allerlei memes, het feit dat ze met ijsblonde haren op Paris Fashion Week verscheen én haar onvergetelijke cover voor Paper Magazine.

Door al haar ervaringen met het internet kan Kim makkelijk door als professional op het gebied van sociale media. Dat ze ook daadwerkelijk een keer als professor op een evenement zou verschijnen, hadden we alleen niet gedacht. Toch is gaat dat echt gebeuren. De vrouw die vooral bekendstaat om haar (bijna) naakte verschijningen op het internet zal namelijk de objectivering van vrouwen in de hedendaagse media bespreken en de rol van haar en haar familie in de hedendaagse cultuur.

Kim zal haar masterclass geven op INFORUM, een organisatie die ‘the most interesting people’ in contact wilt brengen met ‘the thought leaders from tech, pop culture, politics, food, and business’. Over Kim Kardashian zeggen zij dit: “Kim Kardashian has taken everything that is modern day society – form selfies to self-promotion to sexuality- embraced it, monetized it, and now we’re going to talk about it”. 

Mocht je op 30 juni toevallig in San Francisco zijn en Kim Kardashian willen horen spreken over alles dat haar groot maakte, dan kan je hier kaarten scoren: de prijzen vanaf $40,- tot $300,-.

  • Kim variety

(Beeld: www.variety.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties