0

Kim 150Waar de Kardashians hun naam aan verbinden, verkoopt als een tierelier en dat weten verschillende merken ook. Naast een mobiele videogame, een boek, een parfum en ga zo maar door gaan de zussen Khloe, Kourtney en Kim nu een samenwerking aan haarproducten merk Farouk Systems.

De collectie, die komende lente op de markt wordt gebracht onder hun eigen merk genaamd Kardashian Beauty, zal bestaan uit drie verschillende haar tools: een stijltang, een fohn en een drie-in-één apparaat allemaal met een prijskaartje van 89 dollar. De haarproducten varieren in prijs van 14 tot 17 dollar: blow-dry cream, volume mousse, dry shampoo, dry conditioner, firm hair spray, curl cream en Black Seed Dry Oil.

Bij de lancering van de producten is Kim de beroerdste niet en deelt meteen haar haarroutine met ons dat ingedeeld is in vier dagen. De eerste dag wast de reality ster haar zwarte lokken en föhnt deze droog. De volgende dag gebruikt ze alleen droogshampoo, dit zorgt voor meer structuur in het haar zegt ze zelf.

Zelfs de derde dag worden de haren niet gewassen, maar kiest ze ervoor om het te stijlen. Dag vier komt er nog steeds geen shampoo aan te pas want ze stopt olie in haar manen en maakt een paardenstaart of knot in het haar. Daarna begint ze opnieuw met haar ritueeltje.

Of de producten in Nederland verkrijgbaar zullen zijn, is nog niet bekend. Gelukkig kan je tegenwoordig via internet veel voor elkaar krijgen, dus kom maar op met die volle lokken!

  • Kim
  • Kardashian Beauty Farouk producten

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties