0

kim kardashian north parijs mei 2014 150Kim Kardashian en Kanye West zijn altijd druk bezig met van alles en nog wat: touren, het bijwonen van talkshows, selfies maken en natuurlijk het filmen van afleveringen voor KUWTK. Daarnaast hebben zij ook nog dochterje North (1) voor wie ze moeten zorgen, zijn zij bezig met een huis aan te renoveren en nog veel meer.

Naast het drukke schema van de twee celebs wil de 33-jarige Kim graag nog een tweede kindje erbij en het liefst nog volgend jaar, dit ondanks dat Kim de afgelopen tijd alleen nog maar kan klagen over haar gewicht. Met de wens voor gezinsuitbreiding is het huis van 11 miljoen dollar dat nu in de steigers staat veel te klein en hebben de twee tortelduifjes naar iets nieuws gezocht.

Hun oog is gevallen op de gigantische villa in de Hidden Hills en dat is toevallig vlak om de hoek bij mama Kris, handig voor als ze een babysitter nodig hebben voor North. Het stulpje kost bijna het dubbele dan het huis wat zij nu aan het verbouwen zijn, namelijk 20 miljoen dollar.

Als alles volgens plan gaat en Kim krijgt volgend jaar een broertje of zusje voor North erbij, dan hebben de twee kids genoeg ruimte om verstoppertje te spelen. Het paleisje staat op 3,5 hectare grond, heeft twee zwembaden, een theater, twee barbecue plaatsen en zelfs een eigen wijngaard. Daarnaast staat het erfgoed in een beveiligde buurt en dit is een groot pluspunt voor het liefdeskoppel.

Ben jij benieuwd waar het beroemde stel binnenkort hun intrek neemt? Klik dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties