0

khloe kardashian huis justin bieber 150Het huis waar Khloé en Lamar lang met plezier gewoond hebben, voelt niet langer als Khloé’s thuis nu dat de twee uit elkaar zijn. De woning is inmiddels verkocht en na lang bij familieleden gebivakeerd te hebben, is de reality ster toe aan een nieuw stulpje en dat heeft ze nu gekocht.

Maar het huis is niet zo maar een huis want de voormalige eigenaar is Justin Bieber. De buurt was niet echt dol op het tienersterretje, mede omdat hij buren met eieren bekogelde en hij met zijn bolides door de eerst zo kindvriendelijke straten scheurde. Het leuke voor Khloé is dat ze een bekende buur heeft nu dat ze daar gaat wonen; het huis ernaast werd kort geleden gekocht door zus Kourtney!

Justin kocht het huis in Calabasas in 2012 voor 6,5 miljoen en Khloé schijnt er nu 7,2 miljoen voor neergeteld te hebben. Het huis van 930 vierkante meter heeft zeven slaapkamers, acht badkamers, een bibliotheek, een bioscoop, een groot gastenverblijf en een garage voor zes auto’s. Daarnaast staat het stulpje op een grond van maar liefst 5260 vierkante meter.

Bekijk foto’s van het huis hieronder!

Khloe Kardashian huis Justin Bieber 2 Khloe Kardashian huis Justin Bieber 1 Khloe Kardashian huis Justin Bieber 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties