0

kendall 150Dit jaar dook Kendall Jenner overal op: zo verscheen ze meerdere malen in tijdschriften, schitterde ze op de catwalk van verschillende designers en nu is ze zelfs het nieuwe gezicht van een groot beautymerk!

Kendall maakte dit weekend via haar Instagram bekend dat zij het nieuwe boegbeeld is van Estée Lauder. Moeten de meeste modellen het doen met een prachtige shoot, de reality ster krijgt gelijk ook een hele pagina op de site van het beautymerk. Hierop is een filmpje te zien van Kendall die voor het eerst make-up gebruikt en legt het model uit hoe gezegend ze wel niet is dat dit haar allemaal overkomt.

Op de ‘eigen’ site zijn nog een aantal fashion kiekjes te zien van Kendall en kan je haar favoriete Estée Lauder producten gelijk shoppen. We zullen haar binnenkort kunnen aanschouwen in print, op televisie en in digitale advertenties voor het beautymerk. Ook zal zij een grote rol gaan spelen in de social media campagne van Estée Lauder.

Ben je benieuwd naar hoe Kendall Jenner het grote nieuws bekendmaakte? Bekijk dan onderstaande foto en filmpje.

  • kendall
    Kendall Jenner: "I am super excited to announce that I am the new face of @esteelauder!! check out http://www.esteelauder.com/kendall to see more...I still can't believe it myself!"

www.instagram.com/kendalljenner

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties