0

kendall jenner estee lauder little black primer 150Kendall Jenner is niet te stoppen! Naast dat ze al diverse keren in Vogue heeft gestaan, werd vorig jaar ook bekend gemaakt dat het topmodel een fijne deal gemaakt heeft met make-up merk Estée Lauder. Nu kunnen we eindelijk de eerste campagne zien van het make-up merk en de reality ster.

Het halfzusje van de Kardashians schittert in de campagne van Estée Lauder voor hun Little Black Primer. De video, die helemaal black and white is, zoomt in op de prachtig maar subtiel opgemaakte ogen van Kendall. Vervolgens loopt ze vastberaden naar de camera toe en neemt ze een pose aan met haar handen in de lucht. Het is duidelijk dat Estée Lauder met Kendall een frisse en jongere richting wilt inslaan en dat is wat ons betreft gelukt!

De Little Black Primer is op verschillende manieren te gebruiken. Allereerst los om je wimpers een vleugje kleur te geven of onder je mascara voor volume en krul. Daarnaast doet de Little Black Primer dienst als een waterdichte topcoat. Handig toch?

Bekijk de eerste campagne van Kendall en Estée Lauder hieronder! De Little Black Primer is vanaf 23 februari te koop bij de bekende verkooppunten van Estée Lauder.

www.esteelauder.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties