0

katy perry h&m holiday 2015 collectie campagne 640We zitten nog volop in de zomer en willen eigenlijk nog niet denken aan dikke kleding, maar als je de prachtige collecties voor de feestdagen voor de geest haalt dan heb je er misschien wél zin in. Ieder jaar maakt H&M weer een feestje van haar zogenaamde holiday campagne: zo waren Lady Gaga en Tony Benett vorig jaar de gezichten van de lijn.

Het duurt nog even voordat we de collectie kunnen shoppen, maar het boegbeeld van H&M’s holiday collectie dit jaar kunnen we wél alvast met jullie delen. Niemand minder dan Katy Perry is het gezicht voor H&M’s kledinglijn voor de feestdagen. Vanaf november kunnen we de zangeres bewonderen in een print- en videocampagne.

“H&M is één van de eerste plekken geweest waar ik mijn persoonlijke stijl ben gaan ontwikkelen. Ik heb door de jaren heen altijd H&M items geïntegreerd in mijn kledingkast. Eén van de redenen waarom ik zo van de feestdagen houd is omdat je je gezellig en feestelijk kunt kleden, en dit wordt zeker mogelijk gemaakt door H&M. Ik kan niet wachten om jullie te laten zien welke wondere wereld we hebben gecreëerd met Jonas Åkerlund en Dan Jackson, aldus Katy.

Bekijk een behind the scenes foto van de campagneshoot hieronder!

  • katy perry h&m holiday 2015 collectie campagne 500
  • katy perry hm

(Beeld: www.hm.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties