0

Kate Moss, Georgia May Jagger and Rita Ora attend a Rimmel London Event.Kate Moss heeft tijdens haar carrière op ontelbaar veel covers gestaan waaronder maar liefst 33 keer op de voorkant van de Britse Vogue. En nu gaat het topmodel een andere kant van de modebijbel bekijken; we hebben big news!

Het topmodel gaat namelijk werken bij de Britse Vogue! Ze zal als fashion redacteur aan de slag gaan en het team ondersteunen bij shoots. Ook zal ze veel samenwerken met haar favoriete modellen en fotografen. Zo staat ze dus ineens aan de andere kant van de camera! Ook Vogue kan niet wachten om met het model turned editor te gaan werken.

“I am absolutely delighted that Kate is going to work with us in this new role. Her undoubtedly brilliant sense of style, depth of fashion knowledge and understanding of what makes a wonderful image will be exciting to see on the pages of British Vogue. I am really looking forward to working with her on ideas”, aldus de hoofredactrice van Vogue UK.

Wij kunnen ook niet wachten om te zien hoe Kate Moss het gaat doen bij het magazine. Zal ze net zo succesvol worden in deze business als dat ze dat is als model?

Kate Moss stond in juni 2013 nog als model op de cover van Vogue.

Kate Moss stond in juni 2013 nog als model op de cover van Vogue.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties