0

Tiffany & Co. Celebrates the 2014 Blue BookActrice Kate Bosworth is niet een dame die je non-stop terugziet in bioscoop films, maar dat maakt haar niet minder succesvol. De blondine laat graag van zich horen op modegebied en doet dit niet onverdienstelijk. Zo maakte ze al een kledingcollectie voor Topshop (niet het minste merk) en ontwierp ze sieraden voor Jewelmint. Daarnaast heeft ze een eigen mode app.

Maar daarbij houdt het niet op voor Kate Bosworth. De actrice heeft zich de laatste tijd gericht op het ontwerpen van een eigen schoenenlijn voor het Amerikaanse label Matisse. De collectie bestaat tien paar schoenen zoals laarzen, sandalen, klompjes en muiltjes.

The truth is, shoes have to be wearable and functional. There are some women who wear 7-inch stilettos and run around. That’s not me. That’s not the collection. I want to feel comfortable and also very fashionable in my life“, aldus Kate tegen WWD.

De schoenencollectie zal verkrijgbaar zijn vanaf maart volgend jaar in de VS en via RevolveClothing.com en zal tussen 300 en 500 dollar per paar gaan kosten. Er staat al een vervolgcollectie op de agenda, die zal in het najaar van 2015 verschijnen.

Bekijk een preview van de collectie hieronder.

  • kate-bosworth05
  • kate-bosworth06
  • kate-bosworth07
  • kate-bosworth08
  • Tiffany & Co. Celebrates the 2014 Blue Book

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties