0

Karl Lagerfeld 150Waarschijnlijk heeft iedere vrouw in haar jeugd met Barbiepoppen gespeeld en zelfs op oudere leeftijd blijven de Barbie’s onwijs leuk. Zeker als er een plastic pop wordt gemaakt van ‘s werelds grootste modeontwerper van dit moment, namelijk Karl Lagerfeld.

De designer van Chanel krijgt zijn eigen Barbiepop en deze zul je niet zomaar kunnen kopen in de Bart Smit, maar zal als een limited edition worden uitgebracht. Er zullen in totaal 999 poppen geproduceerd worden en je bregrijpt dat je er wel wat voor over moet hebben: een échte Karl Lagerfeld pop kost namelijk 150 euro! Dan heb je wel wat, want de Barbie is namelijk een exacte kopie van de man met de handschoenen, een op maat gemaakte jas en geweven broek.

Tijdens Paris Fashion Week, dat van start gaat op 29 september, kun je de plastic Karl scoren. Ze zullen te verkrijgen zijn in een beperkt aantal Karl Lagerfeld-boetieks, de Parijse concept store Colette en via Net-a-Porter.com. Wie weet speel jij dan binnenkort met jouw eigen Karl Lagerfeld Barbie!

  • Karl Lagerfeld
  • Karl
    Karl met de pop

www.instagram.com/karllagerfeld

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties