0

Kim Kardashian and Kanye West seen leaving their Soho apartment.Een aantal jaar geleden had Kanye West een succesvolle deal met sportmerk Nike, maar na wat onenigheid tussen de twee (over geld) hield de rapper het voor gezien.

Blijkbaar wilde Kanye een bepaald percentage van de winst hebben, maar zag Nike dit niet echt zitten en daarmee kwam hun samenwerking aan een eind. Echt lang wakker zal Kanye er niet van gelegen hebben, want hij heeft nu alweer een nieuw dealtje binnengesleept met niemand minder dan concurrent Adidas!

Volgens de rapper komt dit vooral omdat hij er bij Adidas wél met een afgesproken percentage van de winst vandoor gaat en hij dat geld naar eigen zeggen nodig heeft om zijn gezinnetje te kunnen onderhouden. Yeah, sure. Daar voegt de rapper nog aan toe dat hij zelf eigenlijk meer houdt van Nike en deze nieuwe deal alleen aanneemt om voor zijn dochtertje te kunnen zorgen…

Gelukkig is Kanye nog niet helemaal zijn ego verloren en heeft hij grote plannen met Adidas. “I’m gonna be the first hip-hop designer and because of that I’m gonna be bigger than Walmart”, aldus Mr. West. Tja, bescheiden als altijd.

Kanye zal binnenkort zijn schoenen moeten inruilen voor een paar Adidasje...

Kanye zal binnenkort zijn schoenen moeten inruilen voor een paar Adidasje…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties