0

150Jennifer Lopez gaat nog steeds als een speer; de 45-jarige zangeres is jurylid van American Idol, moeder van twee kids en bracht laatst nog een boek uit over haar leven. J.Lo is van alle markten thuis en is nog lang niet van plan om het wat rustiger aan te gaan doen.

Na het uitbrengen van parfums, een kledinglijn en tv programma’s gaat de Puerto Ricaanse nu de wellnesswereld veroveren met haar eigen lijn genaamd BodyLab. Dit is geheel nieuw voor haar, maar we weten zeker dat ook dit een groot succes gaat worden. J.Lo is namelijk een echte stunner en zoals haar zouden we er stiekem allemaal uit willen zien op ons vijfenveertigste.

De wellness lijn bestaat voornamelijk uit speciale Slim kits, shakes en pré work-out supplementen. Deze producten zijn alleen verkrijgbaar op de website van Bodylab en daarnaast kun je hier ook speciale recepten van Jenny from the Block op vinden. Wie wilt er nou niet koken zoals deze powervrouw?

Bekijk de look tijdens haar lancering hieronder.

  • JLO
    Loving yourself is the greatest part of becoming the girl of your dreams. #BeTheGirl #LOVE @bodylabforwomen #JLoBodyLab Thx @reyalfashion for the photo!
  • Hi everybody... #2015 #happynewyear #imbaaack #LOVE #firstselfieoftheyear #JLoBodyLab #BeTheGirl
  • bodylab

www.bodylab.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties