0

bey jay 150Het sprookje van Bey en Jay begon met hun grote hit Crazy in Love. Het duet van de toen al datende muziekgrootheden werd beloond met twee Grammy’s. Het succes herhaalde zich met Drunk in Love, de follow-up van hun eerdere hit. Het inmiddels getrouwde koppeltje werd wederom bekroond met twee Grammy’s.

Om te garanderen dat de lovebirds, en andere hard werkende artiesten, eerlijk betaald krijgen voor hun muziek heeft Jay-Z eind januari muziek stream dienst Tidal overgenomen. De dienst is vergelijkbaar met Spotify, maar je kan alleen tegen betaling naar de muziek luisteren. Voor het nemen van een abonnement krijg je wel betere muziek terug, CD-kwaliteit. Dit gebeurt niet bij Spotify, zij comprimeren de muziek, waardoor die aan kwaliteit verliest.

Jay-Z heeft al een aantal grote sterren aan boord gekregen bij zijn prijzige investering (hij legde ongeveer 51 miljoen euro neer voor de koop). Zo maakte Taylor Swift bekend dat haar muziek via de dienst te beluisteren is en ook Madonna, Rihanna en Kanye West steunen de rapper. De dienst wordt vandaag geherlanceerd na de overname van Jay-Z.

  • bey jay 500

(Beeld: www.beyonce.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties